Proffs på mattvätt Bromma sedan 1938

5/5
"Professionellt arbete och trevligt bemötande. Prisvärt, mattorna blev som nya. Kommer att anlita dem igen . Jag ger dem bästa betyg."
Ghazem
5/5
"Finns ingen mattvätt som e lika duktiga som er..."
Olio
5/5
"Mina två mattor blev som nya!"
Anna

Kostnadsfri hämtning och leverans inom tullarna

Är du i behov av mattvätt? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder nämligen inte bara en tvättservice av högsta kvalitet utan hämtar och lämnar även dina mattor helt kostnadsfritt så länge tvätten överstiger 1200 kr och mattans storlek är mindre än 6 kvm. Detta gäller för dig inom tullarna.  

20% rabatt när du lämnar in själv

För dig som bor i Bromma och vill tvätta dina mattor till ett riktigt bra pris kan vi glatt meddela att vi har hela 20% rabatt för dig som lämnar in dina mattor i vårt tvätteri i Vällingby, strax utanför Bromma. Uppge rabattkod AZ vid kontakt med vår personal för att utnyttja denna unika och tidsbegränsade specialrabatt. 

Experter på mattvätt sedan 1938

Vi öppnade vårt tvätteri redan 1938 och har i över 80 år erbjudit kvalitativ och omsorgsfull mattvätt i Stockholm. Vi servar inte bara kunder i Bromma utan även resten av staden, inklusive områden som exempelvis Södermalm, Täby, Haninge och Värmdö. Oavsett hur dina behov och mattor ser ut kan du räkna med en service av högsta klass när du anlitar oss. För varje matta vi tvättar är målet att den ska bli som ny igen och att du ska få dina förväntningar överstigna. 

Det gröna valet

För oss är det viktigt att ta hand om vår miljö och bidra till en bättre framtid för oss alla och kommande generationer. Vi lägger stor fokus på att ständigt hitta nya miljövänliga och gröna lösningar för allt vi gör inom vår verksamhet. T.ex återanvänder vi den stora majoriteten (80%) av allt vatten som används i vårt tvätteri och lokaler. 

Ett av landets modernaste tvätterier

Även då vi funnits i över 80 kan vi med stolthet säga att vi idag är ett av landets modernaste tvätterier med fokus på mekanisk och biologisk rening. Våra lokaler ligger strategiskt belägna i Vällingby, strax utanför Bromma och har stor kapacitet och allt som behövs för att tvätta och ta hand dina mattor på bästa möjliga sätt. 

Nöjda kunder är vårt mål

Hos oss är varje enskild kund otroligt viktig. Utan våra tusentals nöjda kunder som under årtionden spritt ordet vidare och rekommenderat oss till vänner och bekanta hade vi inte varit hälften av företaget vi är idag. 

När du anlitar oss för mattvätt på Södermalm är vårt främsta mål att dina mattor ska bli så rena som möjligt och att hela upplevelsen av att ha anlitat oss ska ha varit så bra och smidig som det bara går, hela vägen från första kontakt med vår personal till prisvärdhet och kvalitet av vår service.

Som kund kan du räkna med att din matta kommer tas hand om på ett skonsamt och omsorgsfullt sätt, precis som om det handlade om våra egna, kära mattor. Du kan helt enkelt inte lämna dina mattor i tryggare händer.

Kontakta oss för mattvätt i Bromma idag!

Varmt välkommen att kontakta oss för mattvätt i Bromma redan idag, vi ser fram emot att höra från dig och erbjuda bästa tänkbara lösning, oavsett vad som behövs göras för att resultatet ska bli så bra som möjligt och att du ska gå dina mattor som nya igen.